Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Coraz mniej pobrań z chomika
Ja mam dziwną sytuacje ;/ chomik, który został założony parę dni temu ma większą pobieralność www.chomikuj.pl/adrianussek
,a chomik który ma już około roku www.chomikuj.pl/adrianuss ma minimalne pobieranie.
Czy to oznacza ze muszę zrezygnować z folderów? i wszystko ustawić jak w moim nowym chomiku?
  Odpowiedz
ADRIANUSS napisał(a):Ja mam dziwną sytuację ;/
Cytat:Chomik, który został założony parę dni temu ma większą pobieralność LINK
Cytat:Chomik który ma już około roku LINK ma minimalne pobieranie.

Czy to oznacza ze muszę zrezygnować z folderów? i wszystko ustawić jak w moim nowym chomiku ?

Oj człowieku. Ja nic nie kumam.

Na nowym chomiku masz pobieralność bliską zero pomijając fakt iż na 100% plików pobrano zaledwie 1%.

Na starym chomiku masz pobieralność około 50% na 100% plików które nie są zbyt przyciągające.

Sumuję. Oba chomiki są niedopracowane.
Zamiast zająć się unowocześnianiem starego chomika stworzyłeś nowego w którym jest kogiel-mogiel folderów.
Do nowego chomika zachomikowałeś foldery w których w nazwie jest "Free" a pliki i tak nie są free.
W nowym chomiku posiadasz ponad 20 podfolderów z filmami w głównym folderze.

Osobiście nie dziwię się że masz niską pobieralność bo na nowym chomiku panuje istny bałagan a na starym są mało interesujące pliki.
Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
  Odpowiedz
Właśnie na tym nowym dostałem 3000 PKT a ma podobne pliki jak główny Chomik. I o co ci chodzi z tym uporządkowaniem ?
  Odpowiedz