,a chomik który ma już około roku www.chomikuj.pl/adrianuss ma minimalne pobieranie.
Czy to oznacza ze muszę zrezygnować z folderów? i wszystko ustawić jak w moim nowym chomiku?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Coraz mniej pobrań z chomika
|
Ja mam dziwną sytuacje ;/ chomik, który został założony parę dni temu ma większą pobieralność www.chomikuj.pl/adrianussek
,a chomik który ma już około roku www.chomikuj.pl/adrianuss ma minimalne pobieranie. Czy to oznacza ze muszę zrezygnować z folderów? i wszystko ustawić jak w moim nowym chomiku? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... ADRIANUSS napisał(a):Ja mam dziwną sytuację ;/ Oj człowieku. Ja nic nie kumam. Na nowym chomiku masz pobieralność bliską zero pomijając fakt iż na 100% plików pobrano zaledwie 1%. Na starym chomiku masz pobieralność około 50% na 100% plików które nie są zbyt przyciągające. Sumuję. Oba chomiki są niedopracowane. Zamiast zająć się unowocześnianiem starego chomika stworzyłeś nowego w którym jest kogiel-mogiel folderów. Do nowego chomika zachomikowałeś foldery w których w nazwie jest "Free" a pliki i tak nie są free. W nowym chomiku posiadasz ponad 20 podfolderów z filmami w głównym folderze. Osobiście nie dziwię się że masz niską pobieralność bo na nowym chomiku panuje istny bałagan a na starym są mało interesujące pliki. Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
16.08.2011, 19:45
Właśnie na tym nowym dostałem 3000 PKT a ma podobne pliki jak główny Chomik. I o co ci chodzi z tym uporządkowaniem ?
|