Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

CryEngine 3, moja piaskownica.
https://www.youtube.com/watch?v=6yyp8mkha2Q

To początek budowy mojej mapy w CryEngine 3. Mam w niej na celu zbudowane szeregu wyzwań do ukończenia w których gracz będzie otrzymywał nagrody, np. broń czy pojazd, do dalszej zabawy w trybie multiplayer. Całą rozgrywka wieloosobowa będzie się opierać na różnego rodzaju odrębnych i nietypowych częściach mapy, nie będzie tu chodzić o realizm. Prawdopodobnie nie będę jej udostępniał, bo musiałbym dalej opłacać licencję mimo, że to niekomercyjny projekt, ale mam przeczucie, że Crytek zmądrzeje w tej kwestii.

Budynek w 4:10 wymodelowałem sam bezpośrednio w silniku, ale nie jest dokończony. Dodam jeszcze parę bajerów i sporo tekstur. Na końcu rozłożę tam wyposażenie, sztuczne oświetlenie, bo ono kuleje w CryEngine i sam będę musiał je poprawić, oraz kilka mechanizmów. Teren budynku będzie przeznaczony do walki.

Pozdrawiam
  Odpowiedz