Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czat gg:37841898 Najlepszy czat GG w Polsce
Hej, nudzisz się? :) Jeśli tak to zapraszam Cię na czat gdzie miło spędzisz z nami czas. To proste! Dodaj ten numer gg:37841898 do kontaktów i w treści wiadomości wpisz /join

[Obrazek: czat.png?w=802]
  Odpowiedz
O czym rozmowy są ? :D
  Odpowiedz
Nie polecam, jak dodacie to do znajomych to będzie wam wysyłalo automatycznie wiadomości, 5 na dzień około.
  Odpowiedz
Czyli spam? Ja już lata z gg nie korzystam. W dobie facebooka...
  Odpowiedz
Tzn akurat te czaty tak spamuja. Nie ma co wchodzic na nie. Ja używam GG od ponad 10 lat, teraz od 4 lat jestem na GG ciągle online.
  Odpowiedz
(31.12.2014, 11:02)Slash napisał(a): Nie polecam, jak dodacie to do znajomych to będzie wam wysyłalo automatycznie wiadomości, 5 na dzień około.

Nie będzie wysyłało, ten czat nie ma debilnych globalnych wiadomości jak inne czaty
  Odpowiedz