Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czesc - ponownie, po dwoch latach.
Ja wiem, ze prawdopodobnie nie nalezy dublowac postow, ale witalam sie tutaj dwa lata temu, napisalam 25 postow, zdobylam dwa punkty reputacji, i sie ulotnilam... 
Tak wiec wszystkim Piwko , ktorzy jeszcze korzystaja z tak przestarzalego sposobu komunikacji w sieci (w czasach mediow spolecznosciowych chyba slabo z forami dyskusyjnymi). Mam nadzieje, ze tym razem uda sie troche ozywic atmosfere i ze nie znikne po napisaniu kilku postow. 
Jak myslicie, czy jest jakis sposob, by ozywic fora internetowe?

Ps.: Przepraszam, ze pisze bez polskich znakow, ale uzywam niemieckiej klawiatury.  Pisze
  Odpowiedz
Witaj ponownie ;)

Masz rację, w dobie mediów społecznościowych jest ciężej o aktywność w takich miejscach jak nasze, ale działa to również jako filtr. Dzieciaki mają nowe "zabawki". Dorośli doceniają stare klimaty :) Właśnie dlatego człowiek tutaj zostaje na dłużej.
  Odpowiedz
Racja. Pamietam,jak kiedys - co prawda na innych forach - pisalo sie na ´ilosc´, co prawda czasami wychodzily z tego ozywione dyskusje, jednak teraz, kiedy ´dojrzalam´ ( Głupek ) liczy sie nie ilosc, a jakosc.
  Odpowiedz
Cześć :) Jeśli jesteś zainteresowana tematem ożywiania takich for, to polecam zajrzeć do wątku, gdzie było sporo wypowiedzi na ten temat: https://odjechani.com.pl/Thread-Rozwoj-tego-forum
  Odpowiedz
Niestety nie mam uprawnien,aby przegladac te strone. :(
  Odpowiedz
  Odpowiedz
No to trzeba jeszcze troche przyspamowac. :D
  Odpowiedz