Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czy dodanie słowa chomikuj coś daje?
Gdybym miał określać to w procentach o powiedziałbym, że jakieś 0.01% szans, że to coś zmieni.
  Odpowiedz
Dokładnie twierdzę to samo co swordancer dopisywanie "chomikuj" jest bez sensu i kompletnie
nic nie da. Większe znaczenie ma ilość odwiedzin, linków zewnętrznych i tak dalej i tak dalej.
Pozycjonowanie to bardzo czasochłonny i trudna technika, która nie polega na dopisaniu jakiegoś
słowa - jeśli tak miało by wyglądać pozycjonowanie to firmy które zajmują się tym profesionalnie nie
istniały by.

Niestety chomikuj.pl nie oferuje dostępu do takich zasobów aby pozycjonowanie było możliwe w sposób
doraźny, wiadomo można użyć kilka trików ale nie polegają one na dopisaniu do foldera jakieś frazy.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz