Chcę was zapytać o to czy korzystając z zasobów internetu a wiadomo, że są wręcz nieograniczone odważyliście się obejrzeć scenę z zabójstwem lub egzekucją jakich sporo w sieci? Jakie wrażenie na was wywarła.
Czy kiedykolwiek obejrzałeś/aś w sieci drastyczną scenę?
|
02.01.2016, 17:33
Hej.
Chcę was zapytać o to czy korzystając z zasobów internetu a wiadomo, że są wręcz nieograniczone odważyliście się obejrzeć scenę z zabójstwem lub egzekucją jakich sporo w sieci? Jakie wrażenie na was wywarła. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
02.01.2016, 17:52
Widziałem egzekucję dokonaną przez ISIS przy pomocy maczety jeśli dobrze pamiętam. Film podobno został znaleziony na telefonie jednego z "syryjskiego uciekiniera", był cały artykuł o tym. I co tu mogę powiedzieć, nic specjalnego. ISIS ciągle dokonuje egzekucji i wrzuca filmy z tego do sieci. Śmierć była też błyskawiczna, więc może dla tego nie była taka przerażająca.
|