Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czy kiedykolwiek obejrzałeś/aś w sieci drastyczną scenę?
Hej.
Chcę was zapytać o to czy korzystając z zasobów internetu a wiadomo, że są wręcz nieograniczone odważyliście się obejrzeć scenę z zabójstwem lub egzekucją jakich sporo w sieci? Jakie wrażenie na was wywarła.
  Odpowiedz
Widziałem egzekucję dokonaną przez ISIS przy pomocy maczety jeśli dobrze pamiętam. Film podobno został znaleziony na telefonie jednego z "syryjskiego uciekiniera", był cały artykuł o tym. I co tu mogę powiedzieć, nic specjalnego. ISIS ciągle dokonuje egzekucji i wrzuca filmy z tego do sieci. Śmierć była też błyskawiczna, więc może dla tego nie była taka przerażająca.
  Odpowiedz