Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czy licznik posiada statystyki
Witam, czy ktoś korzysta albo korzystał z liczników na tej stronie? :)

http://www.licznik-odwiedzin.pl/licznik-na-chomika

Czy wraz z licznikiem dostajemy dostęp do jakichś statystyk odwiedzin czy sam licznik? ;) Chomikowy licznik prezentuje się nawet interesująco :)
  Odpowiedz
Po dokładniejszym przejrzeniu strony wnioskuję, że kupujesz tam tylko licznik.

Tutaj ważny cytat z regulaminu:
Cytat:§ 4

Kod wybranego licznika ważny jest przez 365 dni od jego zakupu. Po upłynięciu tego czasu, w przypadku chęci dalszego korzystania z usługi, należy dokonać ponownej opłaty.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Tak też przejrzałem całą stronę ale kto wie jak jest po zakupie.. Bo licznik jest ciekawy tylko szkoda, że bez statystyk.
  Odpowiedz
Wygląda atrakcyjnie ale pytanie brzmi czy potrzebny jest na chomiku płatny licznik i statystyki skoro na liczniki.org statystyki są wystarczająco dobre i skuteczne a sam licznik praktycznie nie niszczy wyglądu strony. Mało tego, jeśli nie chcemy, żeby wchodził w skład opisu to możemy dać tylko kod na stronę www usuwając znacznik img pozbywając się tym samym obrazka.

Jeśli ktoś ma ten licznik to niech powie jakich szczegółów dostarczają statystyki.

Poza tym strona nie oferuje metody kontaktu z właścicielem celem zadawania pytań. Jest tylko opcja dla tych co kupili licznik, albo ja jej nie widzę. To źle świadczy już na początku.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Też chciałem zadać pytanie ale samo imię i nazwisko w kontakcie mnie 'odstraszyło'. Co do ceny akurat te kilka zł to nie majątek a skusił bym się na niego. Jakoś przypadł mi do gustu :) Tylko co z tymi statystykami.
  Odpowiedz
A co ze stat4u? Nie ingeruje w wygląd strony, nie jest inwazyjne a posiada szerszy zakres funkcji niż to co oferują liczniki.org, jeśli ktoś potrzebuje. No i jest darmowe. Swego czasu było bardzo popularne.
  Odpowiedz
Nawet dobre i nie inwazyjne dla strony są - darmowe-statystyki.com
---
  Odpowiedz