Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czy może zniknąc transfer ?
Hej.
Jestem w lekkim szoku ponieważ przed chwilą zalogowałam się na swoja stronę i widzę, że zniknęło mi 100 tyś MB dostępnego transferu. Punkty się zgadzają.
Wczoraj wszystko było ok. do 23.00 potem poszłam spac.
Mam folder free ale jest zahasłowany i pusty, free nie udostępniałam. Zastanawiam się czy administracja bez mojej zgody może ulepszac konto np. na Chomik Maniac? Do tej pory miałam takie konto i od kilku dni na stronce była informacja, że kończy się jego ważnośc i proponuja przedłuzenie. Dzisiaj informacji nie ma i transferu równiez. To jedyne wyjaśnienie tej sytuacji jakie przychodzi mi do głowy.
Nie pisałam jeszcze do "władz" z zapytaniem. Może Wy macie jakąś odpowiedź?
  Odpowiedz
To co Ci zginęło ???
Cytat:że zniknęło mi 100 tyś MB dostępnego transferu
Bo tego się na Chomik Maniac nie da rady zamienić..........

100gb tak szybko nie zniknie nawet jakby był folder free..........
Zapraszam chomik xxxhd

[Obrazek: 71b2d93ed3563d36.jpg]
  Odpowiedz
Może skończył Ci się abonament na Maniaca i automatycznie. 10 GB zniklo i zostało 50 mb jak w to przypada na chomika Frend.
  Odpowiedz
OK.
Jestem przytomna, pamietam mniej więcej ile mam transferu. w sobotę rano zauważyłam brak ok. 10 GB transferu.
Nie wiem co to jest? Nie sciagam prawie nic bo mam wlasny up, daje free ale folder był pusty i zahasłowany...
Jeśli macie jakieś wytłumaczenie piszcie, równiez na priv. Chętnie podyskutuję na ten temat.
Pozdrawiam
  Odpowiedz
Na Priv nie pomagamy :)
---
  Odpowiedz
Podaj nazwę swojego chomika.
  Odpowiedz
masz kucharek ;p - http://chomikuj.pl/Neefer
---
  Odpowiedz
Droga koleżanko z tego co piszesz wynika że miałaś chomik maniaca do którego co tydzien przypisywana jest póla 10 gb do wykorzystania,aktualnie patrząc na twojego chomiczka masz chomik friend na którym co tydzień do wykorzystania jest tylko 50 mb. Gdy patrzyłaś na swojego chomika przed 23 był on jeszcze maniaciem,po północy najwidoczniej skończył się twój abonament i 10 gb znikło poniewaz one nie przechodza na chomika friend.
  Odpowiedz
Dzięki.
Głupie to i niesprawiedliwe, bo transfer to moje ciężko zapracowane punkty, przecież.
Trudno. z resztą i tak wszystko co mam daję na free.
Mam już swoja odpowiedź.
Dziękuję. Zamykajcie temat.
  Odpowiedz
Tematu nikt nie będzie zamykał ponieważ jeśli ktoś kiedyś będzie miał podobny problem to wypowie się właśnie tutaj. Cieszę się że pomogłem.
  Odpowiedz