Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czy warto kupic chomik massanger pro.
Witam, otóż mam dylemat czy warto kupić program chomikuj massanger pro. Już były takie tematy na forum, ale chomiczkuj massanger teraz zrobiło ogromne postępy. Więc nie wiem czy kupić chomik massanger pro.

A co sądzicie o chomikerze? Warto kupić??
  Odpowiedz
Ja homik massanger pro używam od samego początku jego powstania i muszę przyznać, że jestem zadowolony i nie mam zastrzeżeń do tego boota. Więc mogę go polecić.
  Odpowiedz
Korzystam i jestem zadowolony więc mogę polecić :).
[Obrazek: 2679355382.png]
  Odpowiedz
Wiem że te bot jest dobry. Ale czy lepszy od chomiczkuj massanger?? (przyznam ze z chomiczkuj działa niewiarygodnie szybko)
  Odpowiedz
Negr1 napisał(a):Wiem że te bot jest dobry. Ale czy lepszy od chomiczkuj massanger?? (przyznam ze z chomiczkuj działa niewiarygodnie szybko)

Niewiarygodnie szybko - pierwszy powód do tego aby zablokowali konto, od razu wiadomo że nie jesteś w stanie wysłać w ciągu sekundy np. 4 reklam jednocześnie.
Szybkość to nie wszystko, czasem szybciej znaczy gorzej.

Co do CMPro to osobiście odradzam z powodu częstych problemów z działaniem i długim czasem oczekiwania na naprawienie programu i aktualizacje.
  Odpowiedz
Ja osobiście mam go od początku i jestem bardzo zadowolona .
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz