Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Czy zrobiliście update do Windowsa10?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak.
28.57%
2 28.57%
Nie.
71.43%
5 71.43%
Razem 7 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Czy zrobiliście update do Windowsa10?
(06.01.2016, 03:19)androidplus napisał(a): Jeśli serio myślicie, że Microsoft Was szpieguje to wyobraźcie sobie, że google wie prawdopodobnie gdzie będziecie za 30min lub co zjecie na swoje śniadanie ;)
I jak Google ma to wiedzieć skoro mam Adblocka i Noscripta? :P
Ja osobiście nie chciałbym ujawniać wszystkiego co robię na komputerze. http://pclab.pl/news67755.html
W dodatku martwi mnie brak możliwości swobodnego decydowania o aktualizacjach, bo raz, że taka aktualizacja może wprowadzić zmiany których nie chcę w systemie a dwa nic nie zrobię jak taka aktualizacja popsuje mi system.
  Odpowiedz