Posiadam smartfona firmy samsung.
Mam na nim folie (założoną dopiero po kilku ryskach).
I mam do was pytanie czym wy czyścicie swoje telefony?
Alkohol, płyn do szyb?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Czyszczenie smartfona
|
20.01.2013, 20:56
Witam!
Posiadam smartfona firmy samsung. Mam na nim folie (założoną dopiero po kilku ryskach). I mam do was pytanie czym wy czyścicie swoje telefony? Alkohol, płyn do szyb? łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
02.02.2013, 19:56
Ja tam swojego smartfona nie czyszczę, na razie jest ok.
Przyznam że jest parę rysek, ale to nic, telefon był używany. A chcesz czyścić obudowę czy ekran? Jak obudowę to są takie specjalne ściereczki, jak np. do okularów (?)
03.02.2013, 12:30
Ja nieraz przeczyszczę taką pianą do plazmy bardzo ładnie smugi i zabrudzenia zbiera tel wygląda po tym jak nowy
Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
03.02.2013, 13:47
Ja tam swojego rzadko kiedy czyszczę, a jak już to robię, to zwykłą ściereczką wilgotną.
|