Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Darmowy transfer na wolnychomik.pl ?
Shocked 
Witajcie!

Trafiłem tutaj, ponieważ szukałem jakiś informacji na temat tego oto serwisu jakim jest www.wolnychomik.pl .

Gdzie go znalazłem? 
Akurat szukałem czegoś co by dodałoby mi kilkanaście mb na konto za niewielką cenę lub nawet za darmo, bo do odświeżenia zostało mi 2 dni(było to w sobotę). Większość wątków była już przedawniona, ale pośród nich znalazłem kilka postów odnośnie tego serwisu. Myślę, że co mi szkodzi skoro i tak nic lepszego nie znalazłem. Wchodzę i czytam jakieś instrukcje, wskazówki, srutu pierdutu, ale widzę że są opinie też ciekawe. Jest tam możliwość jakiegoś płatnego wykorzystania pakietu lub darmowe 500 Mb na konto. 

Wchodzę a tam pisze żeby zarejestrować się na jednym z odnośników, a po wypełnieniu rejestracji przekieruje nas do formularzu. Szczerze myślałem, że to pic na wodę, a tu proszę bardzo pierwsza losowa rejestracja i cyk przekierowało mnie na stronę z formularzem. Podałem nick chomika wraz z mailem i po około 30 min dostałem jakimś cudem 500Mb transferu.

No dobra, ale wchodzę w niedzielę wypełniam rejestrację i nic, potem następną i znowu. Może po prostu to promocja jednorazowa??? Tam niby piszę że musi minąć 24h, ale próbowałem z proxy i dalej nic. Może coś im nie hula??? Dzisiaj wieczorem zobaczę i ciekaw będzie czy się uda.

Czy ktoś się spotkał z tym serwisem i może się jakoś wypowiedzieć??? Czy może wam też naliczyło transfer tylko raz? 

Pozdrawiam!
  Odpowiedz