Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Diablo III: Rekordowa sprzedaż dla gier PC
Czytając różne źródła znalazłem kilka fascynujących informacji
Cytat:Twórcy Diablo III ogłosili, że w ciągu pierwszych 24 godzin od wydania gry, sprzedano ponad 3,5 miliona egzemplarzy, ustanawiając absolutny rekord dla najszybciej sprzedającej się gry PC.
Po pierwszym tygodniu od premiery liczba graczy wzrosła do ponad 6,3 milionów.

No wyniki są niezłe, po tak długiej przerwie każdy chciał ją mieć.
Co wy o tej grze myślicie macie ją, podoba się wam ??
Jest przeciętna, czy są lepsze gry od Diablo ?
  Odpowiedz
Nigdy ta gra mnie nie zaciekawiła do tego stopnia aby wydawać na nią od 150-300 zł ... tak są lepsze gry od Diablo :P
  Odpowiedz
(25.05.2012, 10:01)ADRIANUSS napisał(a): ... tak są lepsze gry od Diablo :P

Możesz podać tytuły :)
  Odpowiedz
(25.05.2012, 10:03)Lucyfer napisał(a): Możesz podać tytuły :)

No wiesz każdy ubóstwia inne gry, Ty może lubisz te diablo ale wiele osób nawet tą grą się nie podnieca bo nie ma czym ... .
  Odpowiedz
Powiem krótko mój chłopak ma całe to nieszczęsne Diablo III. Gra w to cały czas aż do tego stopnia że zapomniał o Bożym świecie. Jak dla mnie ta cała gra nie powala mnie na kolana a wręcz przeciwnie jak słysze tylko słowo Diablo to lepiej by nikt nie stał koło mnie na wyciągniecie ręki (bo jest źle):D
Nigdy nie jest tak jak byś my chcieli... ale jest tak jak być powinno...
  Odpowiedz
Ja od zawsze grałem w diablo (wszystkie części). 3 część też mi się podoba chociaż oczekiwałem więcej. Ale dla twórców duży +
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Mówisz że oczekiwałeś więcej, więc gra nie spełniła twoich oczekiwań.
Może 4 będzie lepsza jeżeli będzie :P
  Odpowiedz
(25.05.2012, 18:47)Paulina napisał(a): (...)
Diablo to lepiej by nikt nie stał koło mnie na wyciągniecie ręki (bo jest źle):D

Pozostaje mi tylko życzyć aby nie stało się tak jak w tym wypadku:

[Obrazek: Diablo3-1338219198.jpg]

Co do Diablo III, gra nie powala. Po spotach reklamowych, oraz recenzjach wielu
serwisów o grach spodziewałem się więcej. Gra nieco mnie rozczarowała - graficznie.
Fabuła jest w tej grze najlepsza, ale mogli postarać się o lepszą bardziej "efektowną"
grafikę i byłbym happy ;p
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz