Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Diablo09 - nowy Junior Moderrator
Dziękuję wszystkim za miłe i ciepłe słowa motywujące do dalszej pracy. Postaram się nikogo nie zawieść i dać z siebie 101%.

Pozdrawiam.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Moje gratulacje ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Gratuluję! Mam nadzieję, że teraz będziesz skutecznie tępił buraczane wpisy na forum. ;)
Diabelskie, dobre informacje. Gratuluję. Nowy Rok- nowe wyzwania i możliwości. Jestem pewna, że wykorzystasz szansę.
[Obrazek: podpis.jpg]
Gratuluję i witam w ekipie! :)
Nie zawiedź! Gratuluję ;)
Ja również gratuluje. Podoba mi się decyzja administracji :P