Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Downdetector - śledź awarie
Siemanko

Znalazłem w sieci dość ciekawą stronę: http://downdetector.pl/
Pokazuje nam ona awarie rożnych stron począwszy od portali społecznościowych kończąc na operatorach komórkowych.
Downdetector oferuje przegląd w czasie rzeczywistym informacji o statusach i przerwach w dostawie dla wszelkich rodzajów usług.

Myślę, że przyda się to odjechanym :D
  Odpowiedz
Ciekawa przydatna strona, ciekawe czy pokrywa się z rzeczywistością.
Sieć Plus jest na pierwszym miejscu awaryjności, ma ktoś może tam numer i potwierdzi nam te
doniesienia? Czy 4 raporty ludzi mogą świadczyć o awarii tak dużej korporacji? No nie wiem, nie jestem
przekonany aczkolwiek sam pomysł na stronę bardzo ciekawy.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Fajna stronka, ciekawa tylko zastanawia mnie skąd maja te dane, przecież firmy nie udostępniają dane o zgłoszeniach ... a może się mylę?
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości