Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Drugi Wymiar 2011
Wczoraj się natknąłem na ciekawy fil pt.: "Drugi wymiar"
Krótki opis :
Dwójka naukowców konstruuje urządzenie zdolne do wytworzenia międzywymiarowego okna. Podczas wizytacji dochodzi do usterki i przeniesienia całego pomieszczenia wraz z obserwatorami do innego wymiaru, zamieszkałego przez ogromne, mięsożerne gady, mające kwas zamiast krwi. [Obrazek: 1336898155_drugi-wymiar-kopia.jpg]

Wg. mnie bardzo interesujący film sci-fi
Było kilka akcji które przykuły moja uwagę, ale długo by pisać.
Jeśli ktoś oglądał nich coś napisze o nim, a jeśli nie oglądałaś/eś bardzo go polecam :P
  Odpowiedz
Nie widziałem ale pokusiłem się o trailer, który mnie nie powalił z nóg...

Dla zainteresowanych zamieszczam trailer.
  Odpowiedz
Dokładnie, polecam oglądnąć cały film, są emocje :D
Walka z potworem nic dodać, nic ująć
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości