Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Drukarka- Sterowniki
Witam, Mam pewien problem ponieważ chciałem zainstalować z płyty sterowniki do dosyć starej, ale ciągle sprawnej drukarki. Przy próbie instalacji wyskakuje że wersja sterowników jest przeznaczona tylko na Windows XP i starsze, a na nowym laptopie mam Windows 8. Nie chciałem pochopnie szukać i ściągać sterowników z internetu bo efekt może być ten sam. Wiecie może co mógłbym w tej sytuacji zrobić, żeby odpalić drukarkę na nowym lapku? Z góry dziękuje za pomoc :)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości