Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Dziewczyny z dredami.
Jak byśmy o nich nie mówili zawsze brzmią egzotycznie i kojarzą się z ikoną kultury reggae - Bobem Marleyem. Dready, dredloki, kable, baty... Kiedyś zarezerwowane wyłącznie dla ludzi, którzy utożsamiali się z kulturą Rastafarian. Dziś coraz częściej decydują się na nie osoby, chcące wyglądać modnie, wyróżnić się z tłumu, podkreślić swoją indywidualność.
[Obrazek: b7682bd3742a977b6ae7b658f2c7017b.jpg]
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Szczerze? Wygląda to tragicznie.
Brak higieny osobistej - tak właśnie są postrzegane przeze mnie osoby w dredach. Nie wygląda to ani ładnie ani modnie. Tylko szkoda, że Ci ludzie o tym nie wiedzą lub wiedzą ale pomimo i wbrew chcą się wyróżniać. Może tylko ja mam takie zdanie bo coraz częściej widuję takie osoby?
Nie chciałbym tutaj nikogo urazić, każdy ma prawo do chodzenia w tym na co ma ochotę. To jest jedynie moje zdanie na ten temat.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Mi również się to nie podoba, jest po prostu odrażające. Oni w ogóle włosy myją ? :D
  Odpowiedz
Myć niby myją a co tam najwięcej umyją tylko lekko zmoczą włosy :)
Ja mam długie włosy może innych to odradza mi to wisi namawiali mi do zrobienia dredów ale nie na widzę weź to brzydko wygląda ;D
Stop pomagania!
  Odpowiedz
Nom, długie włosy jeszcze ujdą ale dredy stanowczo nie, to obleśnie wygląda. Ostatnio w szkole widziałem takiego jednego z 3 gimnazjum, chłopak też z dredami, fujj
  Odpowiedz