częściach świata. U nas zanotowano to w Bytomiu.
Może i tą sprawę każdy schował by również pomiędzy inne tego rodzaju opowieści,
ale sprawa wydaje się być tym razem poważna, skoro zainteresowały się tym media.
Czyżby to zwiastun końca świata?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Dziwne dźwięki na terenie całego świata! Uwaga Bytom!
|
Od paru dni głośno się mówi o dość przerażających dźwiękach słyszalnych w różnych
częściach świata. U nas zanotowano to w Bytomiu. Może i tą sprawę każdy schował by również pomiędzy inne tego rodzaju opowieści, ale sprawa wydaje się być tym razem poważna, skoro zainteresowały się tym media. Czyżby to zwiastun końca świata? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
18.03.2012, 13:07
Gdyby te dźwięki były tylko w jednym miejscu i tylko raz wywołane to powiedziałbym, że to jakieś urządzenie, które je wywołuje.
Jeśli jednak są rejestrowane na każdym kontynencie oprócz Afryki to już daje trochę do myślenia. Może rok 2012 będzie jakimś szczególnym? Może to głupie, ale wiecie co przypominają mi te dźwięki? Jeśli oglądał ktoś film "Wojna Światów" z Tomem Cruisem to powinien skojarzyć o co mi chodzi, a mianowicie o te maszyny, które "wyszły z ziemi".
18.03.2012, 13:31
Heh gdzieś już słyszałem takie porównanie.
Pojawiły się jednak teorie, że to dźwięki przebiegunowania Ziemi. Trochę ciężko w to uwierzyć, a całość wydaje się o tyle dziwna, że naukowcy milczą na ten temat, spławiając opinię publiczną teorią o wybuchach na słońcu. Dziwny ten rok 2012. Dla mnie najgorszy od 10lat a teraz takie rzeczy jak to...
18.03.2012, 13:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.03.2012, 13:50 przez Kasztelan7.)
Autorzy tego filmu może wiedzą więcej od nas. To identyczny dźwięk, mi się też od razu z tym filmem skojarzyło.. Kto wie co w tej ziemi siedzi..
Nowa nie znana broń ? Słyszałem, że USA od wielu lat składuje masowo jakiś nieznany pierwiastek ale to prędzej pod Rosję podchodzi. Wszystkie takie rzeczy wydają się śmieszne do póki nie stanie się to rzeczywistością..
21.03.2012, 18:42
Powiem tak żeby to było tylko w jednym mieście w Polsce ale żałuje że nie nagrałam tego co dzis było słychać w Kielcach. Może uda mi się to nagrać jak jeszcze raz będzie słychać to u nas.
Nigdy nie jest tak jak byś my chcieli... ale jest tak jak być powinno...
22.03.2012, 14:48
Słyszałam,że to trąbią aniołowie.Przeczytajcie sobie biblię wg.Św.Jana.To może być coś w rodzaju ostrzeżenia,by wszyscy źli ludzie się opamiętali...A jest ich wielu. :OO
22.03.2012, 15:02
angel2309 napisał(a):To może być coś w rodzaju ostrzeżenia,by wszyscy źli ludzie się opamiętali...Brzmi to jak science fiction. Nawet gdyby tak było naprawdę wierzysz, że ludzie by się "opamiętali"? Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem "opamiętali". P.S. Mam przeczytać całą biblię Św. Jana? Może bardziej konkretnie?
22.03.2012, 15:27
Prędzej doszczętnie zwariują niż się opamiętają . Wizja apokalipsy tylko zachęca do bardziej intensywnego życia..
22.03.2012, 16:05
admin napisał(a):sprawa wydaje się być tym razem poważna, skoro zainteresowały się tym mediaAdminie, naprawdę uważasz, że sprawa musi być POWAŻNA, aby interesowały się nią media? angel2309 napisał(a):Słyszałam,że to trąbią aniołowieW takim razie to byłoby bardzo niesprawiedliwe, że trąbią tylko w niektórych miejscach, a nie wszędzie. angel2309 napisał(a):biblię wg.Św.JanaRaczej Apokalipsę św. Jana, choć i tak nie bardzo rozumiem, co przeczytanie jej miałoby wyjaśnić. Te dźwięki na pewno mają racjonalne wyjaśnienie, do którego naukowcy wkrótce dojdą. Choć nie ukrywam, że gdybyśmy mieli tu "Wojnę Światów", to byłoby ciekawie.
22.03.2012, 16:13
MissFuneral napisał(a):gdybyśmy mieli tu "Wojnę Światów", to byłoby ciekawie.No, to chyba zależało by od jej przebiegu. Podchodzę do tego sceptycznie, ale wydaje mi się, że nawet Ci co w ogóle nie wierzą w takie zjawiska gdzieś tam w głębi duszy zastanawiają się co będzie tego 21.12.2012r. |