Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ebook.hpu.pl
Witam !
Oferuję ebooki,audiobooki, książki drukowane, w tym również i darmowe wersje. Gorąco zapraszam. Poznaj książki z którymi osiągniesz sukces. Dowiedz się jak wyjść z zadłużenia a także dużo, więcej. Wspomnę chociażby o bardzo znanej pozycji
"Bogaty Ojciec Biedny Ojciec" tym razem w wersji dla młodych."Bogaty Ojciec Biedny Ojciec dla młodzieży"ROBERT T. KIYOSAKI I SHARON L. LECHTER. Ebook - Twoja księgarnia bez wychodzenia z domu !!! Pobieraj darmowe ebooki. [Obrazek: cover_5717_0.gif]
Nowość !!!
Jak o pieniądzach myślą bogaci i dlaczego biedni robią błąd, myśląc inaczej
Andrzej Mańka
Ebook - ebooki, audiobooki, ksiazki,w tym i darmowe wersje.
Zapraszam na moją stronę
http://ebook.hpu.pl
Ps..Bardzo proszę o opinie na jej temat
[Obrazek: bookssrdngowl-1-1.gif]
Ps.2. Też mam na imię Beata :)
  Odpowiedz
Ja mam tylko małą uwagę, popraw header i footer bo w paru miejscach grafika nakłada się na tekst.
  Odpowiedz
Hmmm, nie mam pojęcia o których miejscach piszesz . Może to wina przeglądarki czy coś?
  Odpowiedz
Górna część strony, stopka, i rozjechane (lekko) grafiki w belkach (we wszystkich belkach z prawej strony widać lekko przesuniętą pionową kreske)
  Odpowiedz
Jak dla mnie to panuje tam nieład totalny.
- za dużo wszystkiego obok siebie
- grafika taka sobie
- nawigacja i logowanie dopiero w 3 boxie ( taka rada daj to wyżej ludziom nie chce sie szukać po stronie takich rzeczy)
- w samych wpisach brak jakiegokolwiek wzoru, każdy pisany inaczej

Dużo pracy przed tobą moim zdaniem aby poprawić tą stronkę aby była bardziej przyjazna i przejrzysta dla użytkowników którzy ją odwiedzą.
Życzę powodzenia :)

ps: błąd z grafiką
[Obrazek: 58481390812302305146_thumb.jpg]
  Odpowiedz
Wstawiłam troszkę inny temat i chyba już z grafiką lepiej ale bardzo proszę o dalsze opinie
Odświeżam
Odświeżam
  Odpowiedz
Cześć Beatko!
Wpisując słowo odświeżam po raz kolejny łamiesz regulamin.
Wejdź na czat, nie gryziemy tam możesz spokojnie opowiedzieć o swojej stronie
i zaprosić innych użytkowników do jej odwiedzenia i wypowiedzenia się na jej temat.
Tak będzie łatwiej a Twoje posty nie będą ponownie łączone.
Zapraszam do rozmowy.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości