Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Eeeelo ;D
Nie ma rzeczy nie możliwych, a marzenia są po to żeby je realizować. Optymistka szukająca zawsze pozytywnych stron sytuacji. Życie jest zbyt krótkie by płakać. Kompromis, zrozumienie, wyrozumiałość. Miła dopóty dopóki nie naciśnie mi się na odcisk. Mówią, że dyplomacja to moja najmocniejsza strona. Bożę piszę o sobie... Mam nadzieje miło spędzić tutaj czas. Dzień dobry, a raczej dobry wieczór wszystkim. ;)
Witamy cie Natalio w naszych Skromnych Progach :)
Miło mi przywitać nową użytkowniczkę ;) Rozgość się.
Mam taki zamiar ;) Vre celowo nie podalam imienia ! ;D
Welcome!! :D
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Witamy, witamy :)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Witamy :)
Witaj w skromnych progach.

Tutaj możesz testować sobie obsługę forum. Poprawiłem kilka twoich błędów, mam nadzieję, że nie będziesz mieć mi tego za złe. ;)

Jeszcze raz baw się dobrze. :)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Witam Cię gorąco ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Drogi Modzie. Teoretycznie miec nie powinnam. Praktycznie korzystam z telefonu a tu dosc ciezko o polskie znaki. "Borzę" bylo napisane celowo z bledem ortograficznym;)

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości