Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Elimination Chamber 2012
[Obrazek: wwe_elimination_chamber_logo_copy-57ffa2c497.png]

Gala Elimination Chamber odbędzie się 19.02.2012 w Milwaukee, Wisconsin w Bradley Center.

Tutaj spis walk, które odbędą się na tegorocznym Elimination Chamber.

1.Raw Elimination Chamber Match
[Obrazek: ecrawmatch308.jpg]

2.SmackDown Elimination Chamber Match
[Obrazek: sdec135615.jpg]

3.John Cena vs. Kane (Ambulance Match)
[Obrazek: cenakane135613.jpg]

4.Divas Champion Beth Phoenix vs. Tamina Snuka
[Obrazek: divas135614.jpg]

Walki będą regularnie aktualizowane.
Na dole spoiler:
.
.
.
.
.
.
.
.

Wyniki Elimination Chamber PPV:
1. RAW WWE Title Elimination Chamber Match: CM Punk
2. WWE Divas Title Match: Beth Phoenix
3. SD! WH Title Elimination Chamber Match: Daniel Bryan
4. WWE US Title Match: Jack Swagger
5. Ambulance Match: John Cena

Gala była nawet dość przyzwoita.
RAW i SD Elimination Chamber nie najwyższych lotów, ale dość fajnie się oglądało.
Dziwiłem się, że Santino przetrwał aż do końca. Myślałem, że odpadnie jako pierwszy... ale było się przynajmniej z czego pośmiać.
Spodziewałem się, że Sheamus wybierze Daniela Bryana jako oponenta na WrestleManin 28.
RAW Elimination Chamber, zaciekawiła mnie sytuacja Chrisem Jericho, którego to kopnął CM Punk i zbierał się później do końca walki.
Tym samym można stwierdzić, że Jericho nie został wyeliminowany i dalszy storyline będzie prowadził do tego, że Chris zażąda rewanżu na WrestleMani i zdobędzie pas mistrzowski.
Walka div, jak na divy była bardzo dobra.
Dodana walka o pas US, była chyba dla zapchania dziury - nudna.
Ambulance Match - spodziewałem się czegoś lepszego tym bardziej, że ostatnia taka stypulacja odbyła się chyba w 2003r. ( czy jakoś tak).
Kilka sytuacji było ciekawych trzeba przyznać.
Wyniku też się spodziewałem innego. Dobry storyline, dobra rola Kane w segmentach, więc to on powinien wygrać moim zdaniem.
Jedynym wytłumaczeniem może być chyba to, że wygrana Johna miała na celu podbudowanie go, przed największą galą roku - WrestleMania i walką z The Rockiem.

Na wczorajszej gali miały miejsce także returny gwiazd, powrócili:
Alberto del Rio
Christian
Mark Henry
chociaż tego ostatniego raczej powrotem nie można nazwać, gdyż brał on czynny udział w segmentach na SmackDown!
Wszyscy wrestlerzy wzięli udział w segmencie z Johnen Laurinaitisem, który to chce zostać RAW i SmackDown! menadżerem.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz