Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Fałszywa promocja
Zostałem ofiarą oszustwa przez chomika mario__20.Skorzystałem z jego promocji : http://chomikuj.pl/mario__20/PROMOCJE+I+...lik*c3*b3w . Zachomikowałem od niego kilka tysięcy plików co zajęło mi sporo czasu : http://chomikuj.pl/dyzio17/Pliki+od+mario__20 .Napisałem do niego, a on według regulaminu promocji kazał zgłosić się po miesiącu czyli 23 kwietnia.Wyliczyłem, że należy mi się ok. 150 000 pkt.Pisałem do niego kilka razy i nie odpisywał.NAPRAWDĘ nie polecam.
  Odpowiedz
Jeśli posiadasz screeny korespondencji z nim na temat konkursu promocyjnego, podeślij mi je na PW. Sprawdzę wszystko, spróbuję się z nim skontaktować i jeśli nie będzie odzewu,umieścimy go na liście oszustów.
  Odpowiedz
screen nr.1 - http://chomikuj.pl/dyzio17/*e2*99*a3Galeria (widać, że napisał aby się zgłosić 23 kwietnia i przeleje pkt a w historii transakcji widać że 23 kwietnia owego przelewu nie było
  Odpowiedz
To ja go przetestuję zgłoszę się do niego dziś wieczorem jak skończę chomikowanie i odezwę się za miesiąc. zobaczymy co zrobi. ja nic nie tracę. Mam 3 chomika prawda?
Tak wyglądają jego zasady nie ma regulaminu ani nic innego więc się nie wyłga.
[Obrazek: mario20.png]

Wysłałam mu pw że jestem chętna na chomikowanie.
[Obrazek: pwdomario20.png]

Czekam na odpowiedź
  Odpowiedz
Przykro mi czytać o czym tu piszecie, dlaczego? - ano dlatego, że również skorzystałem z tej promocji 23 kwietnia skończył się miesiąc, 26 kwietnia napisałem do marioo__20 i czekam na odpowiedź. Zaczynam się zastanawiać czy przyjdzie.
  Odpowiedz
Na moje pw nie odpisał jeszcze więc czekam.
  Odpowiedz
ostatnio widziany wczoraj około 14:30 może koleś nie ma czasu a jest wpożądku... ja bym się wstrzymał jeszcze jakiś czas. trzeba obserwować czy jest na chomiku czy nie skoro jest to leci w kulki...
[Obrazek: sygna4-1380474153.png]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.

Odpowiedz
Chomik mario__20 jest na chomiku codziennie.Dzisiaj dwa razy,i na trzy moje wiadomości nie odpowiedział.Bardzo możliwe ze nie ma czasu,ale napisanie kilku słów żeby rozwiać wątpliwości,nie zajmuje tego czasu aż tak dużo.
  Odpowiedz
Jak widzicie rację mam, że to niestety oszust
  Odpowiedz
Chciałbym rozwiać wasze wątpliwości co do mario__20.Nasze podejrzenia były (chylę ze skruchą głowę)niesłuszne.Udało mi się skontaktować z Mario__20 i okazało się ze po prostu był zaaferowany inną sprawą,otóż urodził mu się syn więc zajęty był oczywiście ważnymi sprawami z tym związanymi.Osobiście chciałbym wyrazić skruchę za to co wcześniej napisałem i przeprosić.To nie oszust i naciągacz tylko cóż takie wydarzenie nakłada na każdego pewne obowiązki i tego czasu dla siebie zaczyna brakować.Pozdrawiam wszystkich.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości