Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Far Cry 3
Siema! Czy możliwe jest żeby Far Cry 3 działał na Bardzo Wysokich ustawieniach graficznych na takim sprzęcie?
Nvidia Geforce GT 240
AMD Athlon 64 X2 5200+ (2.7 GHz)
4GB RAM DDR2
Płyta główna - Gigabyte GA-MA770-DS3

U mnie jakimś cudem tak właśnie jest, może dochodzi do 60fps'ów ale grać się da :D
Przeszedłem połowę kampanii na najwyższym poziomie trudności... U wrogów chodzą same heady..
Co zatem o tym sądzicie?
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Czasami optymalizacja silnika potrafi zaskoczyć. Far Cray 3 nie ma imponującej grafiki, więc nie ma się za bardzo co dziwić. Z drugiej strony najwyższe ustawienia na danym sprzęcie nie gwarantują najwyższych możliwych ogólnie. Ja pamiętam, że grałem jeszcze na GT220 i starym Athlonie 2,2 GHz na średnich płynnie, więc wszystko możliwe.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości