Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Filmy RMVB
Siemka
Chciałbym się was spytać skąd pobieracie filmy rmvb?
najlepiej jak by były linki do turbobita.
Pzdr
  Odpowiedz
To

(23.09.2012, 15:07)era9889 napisał(a): Chciałbym się was spytać skąd pobieracie filmy rmvb?

z tym

(23.09.2012, 15:07)era9889 napisał(a): najlepiej jak by były linki do turbobita.

wyklucza się. Pytasz skąd pobieramy filmy RMVB (ogólnie) a następnie
prosisz o podanie linku do turbobita. Szukasz hostingu z którego możesz
pobierać filmy czy linków do danego filmu w serwisie TurboBit?
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Yhh ja rmvb to tylko z chomikuj od azazela bo on do każdego filmu ma rmvb a na innych stronach za dużo rmvb nie ma :)
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Poszukaj na Exsite.pl
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Na exsite.pl nie ma za dużo rmvb od czasu do czasu się zdarzy a tak to według mnie nie ma :) bo sam szukałem w rmvb tam kiedyś :)
  Odpowiedz
Wolę avi od RMVB ale jak już mam ściągać to z chomikuj ;]
Ewentualnie szukam na blogach, nie raz są linki do 4share itp ale to jak już desperacko szukam filmu którego nie ma na chomiku ;]
[Obrazek: 3aa6a412f2f8c5f15ec9f5f23f4da4ac.png]
The strength is in the warrior, not in the weapon
  Odpowiedz