Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Forum.Literutopia.pl - Pierwsze Polskie Forum dla Copywriterów i SEO Copywriterów
Prezentuje wam moje najmłodsze dziecko:

Forum powstało z celu dzielenia się doświadczeniem i umiejętnościami z zakresu copywritingu i SEO Copywritingu. Wersja beta nie jest może rozbudowana, ale spełnia podstawowe zasady funkcjonalności.

Jeżeli jest tu jakiś copywriter - serdecznie zapraszam!
  Odpowiedz
Moderatorów regulamin nie dotyczy?

"Na forum Odjechani.com.pl obowiązuje zakaz reklamowania i linkowania do innych for dyskusyjnych bez zgody Administracji. Dotyczy to również sygnatur Użytkowników."
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Trochę, to niesprawiedliwe.
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Czy ja wiem - wkładają swoją pracę w forum to chyba mogą od czasu do czasu wykorzystać swoje uprzywilejowanie :)
  Odpowiedz
Oj tam, lepiej żeby mod rozkręcał swoje forum na którym jest adminem niż te na którym jest modem :)
  Odpowiedz
Seriously!? Nawet szablon jest ten sam? Poprawcie sobie logo strony, widać że kolory się
nie spasowały. Generalnie ciężki temat sobie obrałaś, for o temacie czystko marketingowym jest w sieci
cała masa, jedne mniejsze drugie większe trudno wgryźć się w to środowisko, tym bardziej że strony takie
prowadzą osoby ściśle związane z marketingiem (często rozpoznawalne) i mają o tym szeroką wiedze.

Co do reklamy for przez modów, pozostawię to bez komentarza, uszanuje że temat nie dotyczy reklamy
innych for na forum a po prostu innej strony internetowej.

#edit.

Cytat:Przedstawiam wam najnowszy projekt, jedyne takie forum w Polce, zrzeszające Copywriterów i SEO Copywriterów.

No bez przesady, stwierdzenie trochę na wyrost. Copywrite(rzy?) to nic innego
jak cześć marketingu, a for poświęconych marketingu jest sporo więc
delikatnie mówiąc mija się to z prawdą.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Całkiem nieudany pomysł, jak pisał B0hazard temat jest ciężki, forum praktycznie nie ma sensu w takiej formie, dodatkowo domena która nie ma nic wspólnego z tematem forum i jest trudna do zapamiętania.
A tekst "Pierwsze w Polsce Forum dla Copywriterów i SEO Copywriterów" to już gruba przesada.
Poza tym jak niby chcesz zachęcić profesjonalistów do udzielania się na forum skoro profesjonaliści mają do tego celu Goldenline.
Widziałem już wiele podobnych projektów które były lepiej dopracowane i padały bardzo szybko bo udzielali się jedynie domorośli "copywriterzy" którzy nie mieli zielonego pojęcia o pisaniu tekstów pod SEO.
Tyle z mojej strony.
  Odpowiedz