postanowiłem zrobić dla siebie tapetę.
Ok robie.
Zajeło mi to jakieś 2h, to moja pierwsza taka praca.
Ale nie pasuje mi tu ten skuter, jest taki nienaturalny...
Poradzcie coś.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Fotomanipulacja problem
|
27.12.2013, 02:57
Siemka
postanowiłem zrobić dla siebie tapetę. Ok robie. Zajeło mi to jakieś 2h, to moja pierwsza taka praca. Ale nie pasuje mi tu ten skuter, jest taki nienaturalny... Poradzcie coś.
]
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
27.12.2013, 04:09
Photoshop? Cienie dodaj i nałóż filtr fotograficzny na skuter
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
27.12.2013, 06:51
Cienie wartałoby, ale zdjęcie skutera i zdjęcie krajobrazu z drogą mają zupełnie inną perspektywę i skuter jest też z blisko (albo za mały), co już całkiem psuję sprawę, bo nie ma proporcji.
Co to za kropka czerwona tak na dole, na środku? Robisz to w PS?
27.12.2013, 12:29
Rzeczywiście coś z perspektywą jest coś nie tak
Ja bym trochę odjął skuterowi kontrast i dał mapę z gradientu na wszystko. Jak na 1 raz i 2 godziny to i tak krótko w porównaniu do mnie xd Najbardziej mnie wkurza ten napis, jest niewidoczny, zbyt ciemny, ale sam nie wiem gdzie i w jaki sposób bym go tam umieścił. |