Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

GTA V - problem przy aktualizacji
Kupiłem sobie Gta V, instalacja przebiegła pomyślnie potem uruchomiłem grę z ikony i pojawiło się pobieranie jakieś aktualizacji która zajmuje coś ponad 50mb, i jak ta aktualizacja się pobierze to wyskakuje taki błąd:

[Obrazek: Przechwyt_waenxre.png]

Dodam że próbowałem już z 10 razy, i cały czas to samo,

Może wie ktoś o co chodzi.
[Obrazek: 9865w3456_wnxxreq.png]
  Odpowiedz
Pewnie coś z serwerami robią, poczekaj parę godzin, problem jak wynika z komunikatu nie leży po twojej stronie :)

Odpowiedz
Serwery są ok, bo u mnie upgrade pobiera bez problemu, no chyba, że coś z tymi gdzie jest gra jest nie tak. Sprawdź, czy zapora nie bloguje dostępu do sieci aplikacji Rockstaru.
  Odpowiedz
Nie no zapora zezwala nic nie blokuje już wcześniej to ustawiałem.
  Odpowiedz
Przeinstaluj klienta, bo u mnie nadal wszystko jest online. Daj mi nick swojego konta, to dodam Cię do znajomych.
  Odpowiedz
Przepraszam że nic nie napisałem w tym wątku, ale zapomiałem, gta mi działa ale teraz kolega ma problem niewiem jak go opisać niżej screen :

[Obrazek: 25-cze-20_waasaaw.jpg]
  Odpowiedz
grafika nie wytrzymuje :D
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
A można coś z tym zrobić ???

Wcześniej mu działało normalnie
  Odpowiedz
Podaj specyfikację komputera i jeśli masz możliwość, to użyj GeForce Experience do wybrania optymalnych ustawień.
  Odpowiedz
On nie ma Experience bo ma radeona hd 6850 + i3 4160
  Odpowiedz