czy golicie się pod pachami?
Słyszałem, że teraz jest taki trend i nie jest to kwestią "gejostwa", tylko higieny.
Jak to jest u Was i co o tym sądzicie?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Golenie pod pachami u facetów.
|
Cześć,
czy golicie się pod pachami? Słyszałem, że teraz jest taki trend i nie jest to kwestią "gejostwa", tylko higieny. Jak to jest u Was i co o tym sądzicie? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
20.09.2012, 16:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.09.2012, 16:02 przez Swordancer.)
Jak najbardziej, kwestia czysto higieniczna i komfortowa. Taka prawda i nikt nie wmówi mi że jest tu coś "gejowskiego".
20.09.2012, 16:11
Ja także gole się pod pachami po prostu wiem że włosy trzymają zapach potu
20.09.2012, 16:13
Jasna sprawa. Włosy pod pachami powodują większe pocenie i jest to bardzo niekomfortowe. Może kiedyś ludzie wychodzili z założenia, że to nie po męsku ale czasy się zmieniają.
Poza tym nie chciałbym aby jakakolwiek dziewczyna ujrzała jungle pod moją pachą "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
20.09.2012, 16:24
Nie widzę w tym nic dziwnego
Ale włosy pod pachą pomagają utrzymać stałą temperaturę ciała.
20.09.2012, 16:31
Mój temat jest taki jak każdego to jest normalna Sprawa nie mam co tlumaczyc
20.09.2012, 18:37
Jestem za by golić.To higieniczne i komfortowe . Az miło się wtulić w taką paszkę . Ja mam to szczęście i mój goli.
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church I'll worship like a dog at the shrine of your lies I'll tell you my sins and you can sharpen your knife Offer me that deathless death
Ciężej dziś o zwolenników buszu pod pachą, niż "gejowskiej" golizny. Teraz to norma Osobiście także golę i nie wyobrażam sobie tego zmieniać.
O matko adamie-as jaki stereotyp!
Mężczyzna który dba o higienie osobistą (czyt. busz pod pachami) od razu musi być gejem. Jak dla mnie normalna sprawa, nie tyle wizualna co czysto higieniczna. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
|