Ankieta: Co powinien uczynić J. Kaczyński po powyższej wypowiedzi Hofmana Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
wyrzucić z partii na zawsze | 1 | 50.00% | |
zawiesić na dłuższy czas w członkowstwie | 0 | 0% | |
pozbawić stale funkcji rzecznika | 0 | 0% | |
nic nie zrobić | 1 | 50.00% | |
Razem | 2 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Gorący temat, dzisiejszy...
|
Masz moderację postów z własnej winy. Dlatego pojawiają się one z opóźnieniem.
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... To akurat rozumiem, tylko że opóźniony mój post jest odbierany po pewnym "nieczasie" i powoduje niezrozumienie wśród dyskutantów. Zanim bowiem ja cokolwiek zdążę odpowiedzieć, to już pojawiają sie następne komentarze...
Szkoda mi tylko mojej gry w słowa - nie mam żadnych szans w niej uczestniczyć z tym opóźnieniem czasowym - nawet gdybym znalazł wyraz zamykający tą edycję gry... ..godz. 22.30 - niesamowite przyspieszenie odwiedzin w tym temacie - na przekór wszystkim, przemądrzałym malkontentom, wątpiącym w sens pisania takich właśnie treści...Jakoby nikogo to nie interesuje, gdyż właśnie wszyscy uczestniczą w temacie "teraz słucham"... Lekutko się pomylili...?
Uruchomiłem ankietę o wiele za późno [nie miałem pojęcia, że taka opcja istnieje], bo dopiero o godz. 23.oo przy liczbie odwiedzin 427 i... popełniłem w niej błąd językowy. Członkostwo, a nie "członkowstwo" - nie mam pojęcia, jak poprawić jedną z odpowiedzi... |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości