Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Co powinien uczynić J. Kaczyński po powyższej wypowiedzi Hofmana
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
wyrzucić z partii na zawsze
50.00%
1 50.00%
zawiesić na dłuższy czas w członkowstwie
0%
0 0%
pozbawić stale funkcji rzecznika
0%
0 0%
nic nie zrobić
50.00%
1 50.00%
Razem 2 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Gorący temat, dzisiejszy...
Masz moderację postów z własnej winy. Dlatego pojawiają się one z opóźnieniem.
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz
To akurat rozumiem, tylko że opóźniony mój post jest odbierany po pewnym "nieczasie" i powoduje niezrozumienie wśród dyskutantów. Zanim bowiem ja cokolwiek zdążę odpowiedzieć, to już pojawiają sie następne komentarze...
Szkoda mi tylko mojej gry w słowa - nie mam żadnych szans w niej uczestniczyć z tym opóźnieniem czasowym - nawet gdybym znalazł wyraz zamykający tą edycję gry...

..godz. 22.30 - niesamowite przyspieszenie odwiedzin w tym temacie - na przekór wszystkim, przemądrzałym malkontentom, wątpiącym w sens pisania takich właśnie treści...Jakoby nikogo to nie interesuje, gdyż właśnie wszyscy uczestniczą w temacie "teraz słucham"... Lekutko się pomylili...?

Uruchomiłem ankietę o wiele za późno [nie miałem pojęcia, że taka opcja istnieje], bo dopiero o godz. 23.oo przy liczbie odwiedzin 427 i... popełniłem w niej błąd językowy. Członkostwo, a nie "członkowstwo" - nie mam pojęcia, jak poprawić jedną z odpowiedzi...
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości