Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Goran Karan, Jacek Silski, Teresa Werner, Beata Witkowska - koncert w Zabrzu
Witajcie!

Witam wszystkich na forum - to mój pierwszy post :)

Znalazłem w internecie informację:

"Goran Karan - Serce Dalmacji - to wielokrotnie nagradzany artysta, uczestnik Eurowizji, juror chorwackiej edycji programu Idol. Charyzmatyczny głos tego artysty przeniesie nas w świat ciepłego Adriatyku skąpanego w dalmackim słońcu. Będzie to niepowtarzalna okazja wysłuchania po raz pierwszy w Polsce przebojów takich, jak "Ostani" czy "Splitski Tango". Razem z Goranem wystąpią przyjaciele, między innymi Jacek Silski zwany Śląskim Słowikiem, zaproszony przez Gorana do zaśpiewania w duecie piosenki pt. „Serenada”, która ma się ukazać na nowej płycie. Podczas pobytu Jacka w przepięknej Dalmacji nagrali wspólnie piosenkę „Ostani” - w wersji polskiej „Pokochaj mnie”, która promuje nową płytę Jacka.
Artysta ten nie unika ambitnego repertuaru, stąd też obecność na koncercie Beaty Witkowskiej (sopran), która będzie towarzyszyć Goranowi w utworach klasycznych. Ponadto w imprezie udział weźmie Teresa Werner z repertuarem chorwackim. Podczas koncertu czekają nas niespodzianki w postaci duetów Gorana z zaproszonymi gośćmi. Imprezę poprowadzi Nina Nocoń, znana prezenterka telewizji TVS. Zapraszamy!!!

gorankaran.pl

Patronat honorowy Ambasady Republiki Chorwackiej w Warszawie

BILETY: http://www.dmit.com.pl/2012-04-15_Goran_...e_Dalmacji
Zapraszamy do Domu Muzyki i Tańca w Zabrzu przy ulicy Gen. de Gaulle'a 17
Kasa czynna od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 18.00 oraz w sobotę od 10.00 do 14.00 tel. (32) 271 66 22

Organizator Wydawnictwo Muzyczne ESKA
eskamusic.pl

Bilety trochę drogie ale za to świetny koncert się szykuje. Ja chyba będę :)
  Odpowiedz