Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Gotowe listy motywacyjne
Widziałem, że są tu wzory cv, a czy mógłby ktoś napisać jakieś ciekawe wzory listów motywacyjnych, których nie ma na innych portalach? Te co są są bardzo słabe, a jak jest coś fajnego to wszędzie chcą za smsa. Może znajdzie się tu ktoś miły?
Szukam fajnego listu do pracy w handlu. Tak to nazwijmy.
  Odpowiedz
A może napisz swoje doświadczenia zawodowe itp?
  Odpowiedz
Trochę mało danych więc to ode mnie tak na sucho. Może wyciągniesz coś dla siebie. Nazwa firmy oczywiście do podmiany. List jest na stanowisko kierownicze. Nie podałeś czy chodzi Ci o zwykłego handlowca, kierownika czy przedstawiciela. :) Oczywiście po lewej Twoje dane, po prawej na górze miasto i data.

Imię i nazwisko Miasto dn. 20.09.2012r.
ul. Odjechana 123
11-111 Miasto
Tel. (0-22) 222-22-22
mob. 0/987-654-321

DOTYCZY: oferta pracy na stanowisku KIEROWNIK salonu ODJECHANI.COM.PL.

Szanowni Państwo!

Obserwując dynamiczny rozwój Państwa firmy, wiem że planują Państwo otwarcie nowych salonów we Wrocławiu.
Jestem osobą dążącą do samorealizacji oraz ciągłego rozwoju, co pozwoliło mi zauważyć szerokie perspektywy jakie oferuje firmą ODJECHANI.COM.PL
Praca w firmie, o mocno ugruntowanej pozycji na rynku, dała by mi poczucie stabilności oraz satysfakcji, co jest czynnikiem decydującym o związaniu się z firmą ODJECHANI.COM.PL na stałe.
Wobec powyższego proszę, aby zapoznali się Państwo z moją ofertą pracy. Pragnąłbym współuczestniczyć w dalszym rozwoju Państwa stabilnego i nowoczesnego przedsiębiorstwa.

Obecnie jestem zatrudniony na stanowisku kierownik sklepu w salonie oferującym szeroką gamę środków sanitarno-dezynfekcyjnych.
Do moich kluczowych obowiązków należy przede wszystkim, dbanie o dobre imię pracodawcy, realizacja planów sprzedaży, motywowanie sprzedawców, analiza opłacalności sprzedaży, logistyka jak również zamówienia asortymentu, planowania oraz wiele innych wynikających z zaistniałych sytuacji.
Ponieważ charakter pracy wymaga ode mnie elokwencji, pełnej elastyczności, również osobiście biorę czynny udział w sprzedaży asortymentu, dążąc do ciągłego wzrostu wyników finansowych.
Połączenie funkcji kierownika i doradcy klienta, pozwoliło mi wykształcić nowe cechy samo organizacyjne oraz udoskonalić wcześniej już nabyte.
Jednocześnie potrafię także zadbać o stan techniczny sklepu oraz sprzętu biurowego.
W środowisku jakim pracuję, postrzegany jestem jako osoba konsekwentna, ambitna, bardzo optymistycznie nastawiona do życia, pozytywnie wpływając na otaczających mnie ludzi, co jest pomocne w kontaktach interpersonalnych, klientem, a także innymi przedsiębiorcami.
Z natury jestem osobą bezkonfliktową, dynamiczną, posiadającą jasno określone cele życiowe.

Podjęcie stałej współpracy z Państwa firmą, było by dla mnie nie tylko nowym wyzwaniem, ale i szansą na rozwój oraz nowe perspektywy. Moją niezaprzeczalną motywacją do efektywnej, wydajnej pracy jest również własna rodzina.

Szanowni Państwo,
Jeżeli moja oferta wzbudzi u Państwa zainteresowanie, z przyjemnością przedstawię się w trakcie bezpośredniej rozmowy.

Z poważaniem
Tomasz Nazwisko

Jak będę miał więcej danych może przygotujemy wzór pod Ciebie.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości