Grand Theft Auto: San Andreas, wkrótce zagości na urządzeniach przenośnych!
|
05.01.2014, 08:18
Kombinowałem już na wszelkie sposoby, sprawdzałem wszystkie instrukcje, ściągałem pliki i obb i SD, korzystałem z kilku instalek... i dalej nic. Nie działa mi. Cały czas po uruchomieniu wyskakuje, że nie kupiłem gry. Nie wiem k***a, cracka mam wgrać? Telefon - Samsung Galaxy Note II. Jeśli na S3 chodzi, na tym też musi.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
06.01.2014, 13:08
Mój filmik :
@da Vinci To napiszę po kolei co ja zrobiłem i mi od razu zadziałało : 1. Wypakuj wszystkie pobrane pliki. 2. Po wypakowaniu powinieneś otrzymać folder o nazwie : com.rockstargames.gtasa a w tym folderze powinny być następujące pliki : main.2.com.rockstargames.gtasa.obb i patch.2.com.rockstargames.gtasa.obb 3. Następnie cały folder (com.rockstargames.gtasa) skopiuj do folderu obb, najlepiej w pamięci telefonu. 4. Skopiuj apk byle gdzie, abyś zainstalował. 5. Ciesz się grą ![]()
06.01.2014, 15:43
Buhay pamiętaj że pliki wrzucasz na pamięć telefonu nie na kartę pamięci SD!
Do przenoszenia gier potrzebny jest root i specjalny skrypt. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
07.01.2014, 00:50
Dimix, Bi0, robiłem już wszystko, nie działa, nie mam tego roota, czyli wychodzi, że to przez to?
07.01.2014, 01:26
Nie do instalacji gier w pamięci telefonu nie potrzebny jest root. Może zmień apke, pobierz z innego źródła.
07.01.2014, 01:36
Ściągnę jeszcze raz wersje obb apkmania i zobaczę ponownie.
07.01.2014, 08:20
1.Ściągnij Plik APK v1.0.2 i PLIKI SD
2.Wypakuj PLIKI SD np za pomocą WinRAR 3.Po wypakowaniu powinieneś mieć taki folder com.rockstargames.gtasa. 4.Folder com.rockstargames.gtasa skopiuj na Telefon/Android/obb 5.Dokładna ścieżka wygląda tak: Telefon/Android/obb/com.rockstargames.gtasa 5.Wrzuć na kartę SD plik APK 1.0.2 6.Zainstaluj apk. (Jeśli nie skopiowałeś plików SD nie uruchamiaj gry) 7.Możesz mieć włączony dostęp do internetu ![]() 8.Cieszymy się gra ![]()
08.01.2014, 01:40
Zrobiłem wszystko jeszcze raz, tak jak rozpisaliście to wyżej. Krok po kroku. Cały czas wyskakuje mi czarne tło z napisem: Download failed because you may not have purchased this app.
Pliki ściągałem z 10 razy i na dobrą sprawę za ten transfer miałbym oryginał. Nie wiem co jest przyczyną i nie mam już zamiaru się z tym babrać. Mimo wszystko, dzięki za pomoc chłopaki ![]()
15.01.2014, 01:29
Wiecie co było problemem? Niezły paradoks, ale gra nie jest dostępna na mój telefon, tj. Samsung Galaxy Note II... Śmiechu warte, bo na S III śmiga wszystko.
15.01.2014, 11:25
Na YT są filmiki z gta sa na note 2, więc musisz czekać, pewnie w przyszłości wypuszczą inne wersję np na twojego note ;]
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości