Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Gry i zabawy
Witam. Proponuję zabawę z imionami męskimi. Jak wiadomo, imiona żeńskie kończą się samogłoską. Natomiast imiona męskie przeważnie spółgłoską. Ale są i takie, które na końcu mają samogłoskę. Zgłaszajcie takie imiona.
Może zacznę:
Ambroży.Papa
  Odpowiedz
Bruno, Hugo, Ksawery, Bonifacy, Antoni... No i Kuba, jako zdrobnienie od Jakuba. ;)
Na razie tyle mi przychodzi do głowy.
  Odpowiedz
Świetnie! Mam nadzieję, że inni odjechani wezmą udział w zabawie. Imion jest o wiele więcej.
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.
  Odpowiedz
Apolinary,
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Jerzy
  Odpowiedz
Alojzy, Eustachy
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Barnaba
  Odpowiedz
Bonawentura.

WazzUp10 napisał(a):Jerzy
Jak mogłam o tym zapomnieć, mój tata jest Jerzy. ;)
  Odpowiedz
Ignacy
  Odpowiedz
Sławomir
[Obrazek: Polsat_Film.jpg]
!!!!! Zapraszam. Wszystkie filmy są posegregowane !!!!!
  Odpowiedz