Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Gwiezdne Wojny: Epizod VII

Dlaczego mam nieodparte wrażenie, że ten trailer, to trailer jakiejś komedii? Ta pierwsza scena i te dźwięki, a później ten niepraktyczny miecz z plazmowymi osłonami, Haha osłony które mogą Ci uciąć rękę. Haha

No i te parodie:

Widziałem jeszcze gdzieś wersję z toporem, ale nie mogę znaleźć. Uważam, że ten trailer celowo tak wygląda, aby właśnie ludzie zaczęli go przerabiać i była to raczej marketingowa zagrywka. Ten trailer aż prosi się o parodię. ;)

Nie wiedziałem, gdzie wcelować, w filmy, czy w sieci na wesoło. Zostawiam w filmach, bo jakby nie patrzeć, chciałem poczytać Wasze opinie na temat oryginału i parodii. Co o tym sądzicie?
  Odpowiedz
Haha Swietne parodie, najlepsza jest ta ostatnia

Od siebie dodam jeszcze te:

]

Odpowiedz
Szkoda, że dopiero teraz to znalazłem.
  Odpowiedz