Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

HELLO :)
Witam wszystkich cieplutko.
Nazywam się Anna :D A nazwa forum zainspirowała mnie do takiego a nie innego nicku. Od jakiegoś czasu szukałam forum dla siebie i nie ukrywam, ze wpadliście mi bardzo w oko! Mam nadzieję, że spędzimy sobie razem sympatycznie wolny czas. :D

Mam 20 lat :D A jaka tutaj średnia wieku jest? :)
  Odpowiedz
Witamy :)
Na forum przebywają różne osoby, i poniżej 20 roku życia i po pięćdziesiątce.
  Odpowiedz
Witamy serdecznie!
  Odpowiedz
Hej, witamy na pokładzie! :)

Pytałaś o wiek, Aniu. Kolega wyżej wyjaśnił, ale od siebie dodam, że nasi użytkownicy nie raz już udowodnili, że cyferki nie grają tutaj dużej roli. Bywały dyskusje bogate w w przedstawicieli wielu pokoleń i ludzie potrafili znaleźć wspólny język :) Dzisiejszą zaletą forów internetowych jest na pewno fakt, że najmłodsi i osoby niedojrzałe nie zaglądają tutaj tak często, bo zdecydowanie wolą media społecznościowe, czy platformy gier online... Fora, zwłaszcza wielotematyczne, umierające powoli czaty, czy nawet stare GG, to wszystko powoli zaczyna mieć immunitet na "Dzieci Neo" znane nam z poprzedniej dekady. Musze przyznać, że niezmiernie mnie to cieszy :)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości