Hardcorowy Koksu znowu z Najmanem?
|
18.10.2012, 15:47
Czy to prawda, że Robert Burnejka znowu będzie walczył z Najmanem? Znalazłem same niejasne i szczątkowe informacje, może coś wiecie?
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Nie wiem gdzie to znalazłeś, jak możesz to od razu odsyłaj do źródła , to sami to ocenimy.
Z tego co mi wiadomo, to koksu powiedział w jakimś wywiadzie, że chce jeszcze raz walczyć ale to było puste gadanie , bez określonego terminu spotkania i bez konkretów jakichkolwiek , wiesz "kiedyś tam jeszcze powalczę" to tak jak ja ciągle mówię "kiedyś wygram w totka" No i dla jaj powiedział, że z najmanem ale najman tej walki by nie podjął , już wolałby 3 raz wyzwać Saletę. Teraz w grudniu ma być walka i będzie znowu Mamed walczył
Nie wątpię w to, ktoś puścił plotę.
Walka Koksu vs Najman była robiona pod publikę dla kasy. Jak dla mnie KSW spada na psy promując takie walki. Co kulturysta ma do szukania na KSW, a tym bardziej takie zero jak Najman? Z tego co pamiętam powiedział że jeśli przegra walkę z Burnejką rezygnuje z bycia "bokserem" za którego się uważa. Jednak robienie z siebie debila i wycieraczki daje Najmanowi dużo kasy więc nie jest tak do końca głupi - jednak moje zdanie wyraziłem. Może podasz nam źródła z którego wysnułeś takie wnioski, chętnie poczytam. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
|