Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Hardcorowy Koksu znowu z Najmanem?
Czy to prawda, że Robert Burnejka znowu będzie walczył z Najmanem? Znalazłem same niejasne i szczątkowe informacje, może coś wiecie?
  Odpowiedz
Nie wiem gdzie to znalazłeś, jak możesz to od razu odsyłaj do źródła , to sami to ocenimy.
Z tego co mi wiadomo, to koksu powiedział w jakimś wywiadzie, że chce jeszcze raz walczyć ale to było puste gadanie , bez określonego terminu spotkania i bez konkretów jakichkolwiek , wiesz "kiedyś tam jeszcze powalczę" to tak jak ja ciągle mówię "kiedyś wygram w totka" :) No i dla jaj powiedział, że z najmanem ale najman tej walki by nie podjął , już wolałby 3 raz wyzwać Saletę.

Teraz w grudniu ma być walka i będzie znowu Mamed walczył :)
  Odpowiedz
Nie wątpię w to, ktoś puścił plotę.
Walka Koksu vs Najman była robiona pod publikę dla kasy. Jak dla mnie KSW spada na psy
promując takie walki. Co kulturysta ma do szukania na KSW, a tym bardziej takie zero jak
Najman? Z tego co pamiętam powiedział że jeśli przegra walkę z Burnejką rezygnuje z bycia
"bokserem" za którego się uważa.

Jednak robienie z siebie debila i wycieraczki daje Najmanowi dużo kasy więc nie jest tak do
końca głupi - jednak moje zdanie wyraziłem. Może podasz nam źródła z którego wysnułeś
takie wnioski, chętnie poczytam.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz