Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Hiszpańska wersja Chomikuj
Szkoda że to inne serwery i nie da się chomikować z hiszpańskich serwerów...
A jak z usuwaniem plików z serwerów?Też tak sypią wszystko jak w PL?
  Odpowiedz
Ten serwer jest jakby szybszy bo mniej ludzi tam jest.Jak przejdą wszystkie polskie konta tam to będzie szok haha.Co ja piszę nasi już go opanowali. Haha:
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
Tam ktoś coś w ogóle ściąga ?
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
A ja jak mi usuną konta w PL to będę wrzucać na ES i tylko odnośniki wrzucać :)
Może nikt nie pousuwa jak w PL :)
  Odpowiedz
Ciekawe jak się stronka rozwinie z np 10000 polskich użytkowników. Poczekamy zobaczymy
  Odpowiedz
Nie rozumiem dlaczego określacie ten portal jako hiszpański Auc . Jest hiszpańskojęzyczny , a to nie to samo .
Wikipedia podaje że językiem hiszpańskim posługuje się jako językiem ojczystym około 650 milionów ludzi na siedmiu kontynentach , a dalsze 100 milionów używa go jako drugiego języka . W porównaniu do języka polskiego (44 mln ludzi używa polskiego) stworzenie takiego portalu po hiszpańsku otwiera furtkę do kieszeni dużo większej liczby potencjalnych klientów .
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
(29.12.2012, 22:11)dimix napisał(a): Tam ktoś coś w ogóle ściąga ?

Ponawiam pytanie.

Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
jak się ktoś doszuka materiałów PL to na pewno będą ściągane pliki,jak duże chomiki typu Assassin-X przerzucą się na zagranicę to połowa chomików poucieka to przełoży się na ilość i dostępność materiałów
A ja właśnie ściągnąłem hamsterboxa,oczywiście nie da rady na chomik i hamster boxa razem,wrzucam sagę cz.2 oraz jesteś bogiem ,powrzucam jeszcze kilka nowości ,zobaczymy jak tam długo się filmy utrzymają.
Jestem dostępny i w PL i w ES pod nazwą SPEEDLIGHT
  Odpowiedz
Ciekawe ciekawe, ja się zarejestrowałem, jak ktoś wrzuca polskie pliki to niech pisze, chętnie ściągne, 10GB tygodniowo piechotą nie chodzi :D

Mi nawet odpowiada, włoski to mój język ojczysty, hiszpański jest podobny, bez translatora się obejdzie :D

Ja już mam tam swojego chomika i pare plików już na nim jest :3
http://megahamster.es/lupastro
[Obrazek: 30829.png]
  Odpowiedz
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz