Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

HuczuHucz - Portfolio !
Powiem Ci szczerze i bez słodzenia. Avatar kompletnie mi się nie podoba, nie dość że nie jest to render a praca na
białym tle to choinki kompletnie nie pasują, bez czytania komentarzy powyżej nie dowidziałbym tam nawet liter.
Moim zdaniem popracuj nad stylistyką, praca musi być całością a nie skrawkami różnych pomysłów. Sam mam z tym
problem i często nie mam pomysłu na pracę mimo tego że potrafię wykonać efekt który ktoś ode mnie zażąda.
Grafika to nie tylko umiejętności a kreatywność i pomysłowość. Tyle ode mnie, amatora.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
(02.12.2013, 02:24)B0hazard napisał(a): nie dość że nie jest to render a praca na
białym tle
Proszę pokaż mi gdzie napisałem ,że chciałem render? Z tym białym tłem zrobiłem specjalnie...
(02.12.2013, 02:24)B0hazard napisał(a): choinki kompletnie nie pasują,
Z tymi choinkami to cały czas kombiunuje

Mimo tego szanuje twoją opinie bo każdy ma inny gust i zdanie :)

Oto nowe prace tym razem jest to logo forum z śniegiem:
[Obrazek: logo1.png]
[Obrazek: logo2.png]
[Obrazek: logo3.png]
Jeśli ktoś ma białe tło to tutaj prosze żeby było widoczne:

[Obrazek: logo1c.png]
[Obrazek: logo2c.png]
[Obrazek: logo3c.png]
Jeśli admini by chcieli jakieś logo ustawić to prosze powiedzie to wtedy niedociągicia z białym poprawie :)
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Szczerze? Źle wycięte ;/ no i niezbyt widze abyś coś tam zmienił.
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Huczu... pomyślałem sobie że specjalnie te logo tak, tak... schrzaniłeś! nie podoba mi się wszystko jest za jasne, nie przesadzaj z tym ''blaskiem'' (mam jasny styl, z resztą na obu wygląda tragicznie) nie widać postaci w spoilerze ale na ostatniej tak. Praca równie podobnie wyglądałaby po przeróbce w paintcie. Śnieg? Auc Jedna z najgorszych Twoich prac.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
(02.12.2013, 17:15)HuczuHucz napisał(a): Proszę pokaż mi gdzie napisałem ,że chciałem render? Z tym białym tłem zrobiłem specjalnie...

To wygląda to źle, trochę słaby pomysł robić avatar na białym tle, bez obramowania na jasny theme forum.
Moim zdaniem lepiej wyglądałby render, niżeli grafika na białym tle ale cóż.

Co do loga, na forum jest napis odjechanych w png (bez tła) idealnie wycięty. Tam dodaj
śnieg bo teraz w oczy rzuca się źle wycięty napis.

Ćwiczenie czyni mistrza.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Dobra lekko poprawiłem avek i oto efekt:
[Obrazek: avek2.png]
czekam na opinie a w szczególności na porady :)
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Dodaj na tę żabę mroźny klimat i zajmij się okularami w których widać zupełnie co innego niż powinno być. Kombinuj ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz