hf7jt - 20 zł
citybzz - 20 zł (tylko warszawa)
hejka - 5 zł
wykop - 10 zł
Dodam też niedługo kody hive, kody lime oraz kody bird. Trochę udało mi się ich znaleźć. Również zagranicznych.
Miłej jazdy
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Hulajnogi CityBee - Kody promocyjne, kupony rabatowe
|
Hej, zrobiłem research i na chwilę obecną dla Polski mamy 4 kody promocyjne (w aplikacji kupony rabatowe) dla hulajnóg CityBee.
hf7jt - 20 zł citybzz - 20 zł (tylko warszawa) hejka - 5 zł wykop - 10 zł Dodam też niedługo kody hive, kody lime oraz kody bird. Trochę udało mi się ich znaleźć. Również zagranicznych. Miłej jazdy Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
kolejne kody promocyjne na CityBee.
beecool - 7 zł majbee - 11.50 zł beemaj - 20 zł Zobacz więcej: Kody promocyjna na hulajnogi Bird Kody promocyjne na hulajnogi Lime
16.05.2019, 19:26
,,Od teraz wszystkie hulajnogi CityBee rozwijają prędkość maksymalną 25 km/h!"
25KMH - darmowe odblokowanie hulajnogi (do 27.05.2019)
Standardowo kody promocyjne, które umożliwiają darmowe odblokowanie hulajnogi lub bezpłatną jazdę.
LUNCH - darmowe odblokowanie i 5 minut jazdy hf7jt - 20 zł (dla nowych) FOLLOWBEE - 1 przejazd na hulajnogach do 15 zł za darmo (dla nowych) |