Dziś przez przypadek wpadłam na film, który ukazuje Ewę w wykonaniu "I Will Always Love You". Co sądzicie o tym wykonaniu? Czy Polsko-czeska wokalistka dorównała Whitney Houston? Pragnę przypomnieć, że amerykańska piosenkarka nagrała tą piosenkę na potrzeby filmu Bodyguard. Moim skromnym zdaniem, Ewa Farna zrobiła to na swój sposób i całkiem nieźle jej to wyszło. A Wy co sądzicie? Jesteście na tak, czy na nie?
"I Will Always Love You" w wykonaniu Ewy Farnej
|
05.08.2013, 16:41
Dziś przez przypadek wpadłam na film, który ukazuje Ewę w wykonaniu "I Will Always Love You". Co sądzicie o tym wykonaniu? Czy Polsko-czeska wokalistka dorównała Whitney Houston? Pragnę przypomnieć, że amerykańska piosenkarka nagrała tą piosenkę na potrzeby filmu Bodyguard. Moim skromnym zdaniem, Ewa Farna zrobiła to na swój sposób i całkiem nieźle jej to wyszło. A Wy co sądzicie? Jesteście na tak, czy na nie? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
05.08.2013, 21:44
Ewa jest niesamowita. Dobre piosenki, piękna kobieta, młoda, bije od Niej ciepełko, czym nie wszystkie kobiety mogą się pochwalić, no i chyba ma najpotężniejszy głos, na polskiej scenie wśród płci żeńskiej, potrafi wszystko zaśpiewać. Życzę Jej jeszcze więcej sukcesów, na które zasłużyła
![]()
Tak, trzeba przyznać, że Ewa ma petarę w głosie. Tą piosenkę zaśpiewała nieziemsko, według mnie. Ogólnie, ma całkiem niezłe piosenki. Warto jest przypomnieć, że swój pierwszy hit Cicho nagrała w wieku szesnastu lat. Wtedy zabłysnęła już tak na poważnie na polskim rynku muzycznym i jest na nim do dziś. Jedyne, czego można jej życzyć, to kolejnych, jeszcze większych, sukcesów. Tych w karierze, jak i w życiu prywatnym
![]()
05.08.2013, 22:51
A z jakiej okazji ona to śpiewała bo pierwsze co pomyślałem to "Mam talent". ;D
Ogólnie dobrze jej to wyszło. ---------------------- Ps. 400 postów ![]() łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
06.08.2013, 00:54
Ja właśnie nie bardzo ją lubie.
Działa mi jakoś na nerwy ta dziewczyna. Co do glosu to prawda. Ładnie śpiewa
Zgadzam się z przedmówcą. Ma coś w sobie dziewczyna, że jakoś działa mi na nerwy kiedy widzę ją w mediach. Szanuję wielu artystów, nikomu nie zazdroszczę i nie oceniam ludzi powierzchownie, ale jej po prostu nie darzę sympatią. Sam nie wiem za co dokładnie...
![]() adikus955 napisał(a):Co do glosu to prawda.Tak, zgadza się. Głos dziewczyna ma, to trzeba jej przyznać.
06.08.2013, 10:45
(05.08.2013, 22:51)Signal napisał(a): A z jakiej okazji ona to śpiewała bo pierwsze co pomyślałem to "Mam talent". ;DPrzyznam się, że nie wiem. Po prostu tak wczoraj "latałam" po youtube i znalazłam. Wydaje mi się, że to może mieć jakiś związek z tym programem, w którym Ewa jest jurorem, bo nie dziękuje na koniec w języku polskim.
22.07.2015, 13:39
Mówcie sobie co chcecie, Ewa Farna ma niesamowity głos i niektóre gwiazdki estrady mogłyby się schować za nią. Niesamowiy cover.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości