Życzę Ci słońca na każdym niebie,
Smaku, zapachu w codziennym chlebie,
Ptaków, motyli i chwil radosnych,
A w sercu zawsze zielonej wiosny!
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Imieniny Leszka :)
|
03.06.2011, 16:18
Leszku z okazji imienin,
Życzę Ci słońca na każdym niebie, Smaku, zapachu w codziennym chlebie, Ptaków, motyli i chwil radosnych, A w sercu zawsze zielonej wiosny! Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
03.06.2011, 16:26
Leszku Wszystkiego najlepszego z okazji imienin
03.06.2011, 16:35
Również życzę Wszystkiego Naj Naj.
03.06.2011, 16:45
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin ( Heheheh ja imprezuje jutro )
03.06.2011, 16:55
Sam wiesz najlepiej czego sobie życzyć ja od siebie życzę Ci tylko spełnienia tego o czym sobie marzysz.
Kochani,
Dziękuję wszystkim za życzenia imieninowe, było mi bardzo miło gdy je czytałem. Sprawiliście mi bardzo miłą i sympatyczną niespodziankę. Przepraszam że dopiero dzisiaj składam podziękowania. Miałem inne zajęcia (trochę mniej ważne) niż rozmowy z Wami, niestety bez stałego dostępu do internetu. Mam nadzieję że wybaczycie mi moje postępowanie. Ps. Temat można uznać za wyczerpany i zamknąć go. Jeszcze raz dziękuję za pamięć.
05.06.2011, 08:29
Zamykam na 6 kłódek
|