Jak Mogę Chętnie pomogę z transferem =]
www.chomikuj.pl/kakaowy_lord
![[Obrazek: sygna4-1380474153.png]](http://img.liczniki.org/20130929/sygna4-1380474153.png)
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Inny niż wszystkie
|
Witam, nie umiem się dobrze zareklamować specjalnym chomikiem nie jestem ale myślę że każdy powinien coś dla siebie zagarnąć. Polecam foldery z Free
Jak Mogę Chętnie pomogę z transferem =] www.chomikuj.pl/kakaowy_lord ![]() Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Wszystko ładnie, pięknie ale nie podoba mi się że nie pozwalasz na swobodną wymianę plików zwaną chomikowaniem. Proszę ciebie abyś udostępnił chomikowanie plików z Twojego Chomika.
01.04.2011, 13:47
Ups, pewnie jak zmieniałem hasło musiałem zrobić to niechcący, dzięki za informację
![]() Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
02.04.2011, 20:12
Całkiem ciekawy chomiczek, pozdrawiam i zapraszam do siebie.
|