Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Instalacja androida na laptopie
|
Witam mam problem z instalacją tego systemu na laptopie chodzi mi o to że wszystko jest ok tylko podczas instalacji trzeba dysk twardy podzielić na partycje i tu mam problem instalował ktoś może taki system na laptopie proszę o pomoc.Najlepiej krok po kroku jak to zainstalować.To jest obraz.
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
28.03.2013, 14:03
Nie instalowałem androida na PC ale z tego co widzę to tworzenie partycji jest takie samo jak w każdym systemie:
1. New 2. Primary Potem pewnie podajesz rozmiar partycji i ustawiasz jako boot a dalej to już tylko ENTERy |