Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Interesuje się ktoś medytacją?
Chciałam zapytać czy na forum jest ktoś zainteresowany medytacją: chakry, świat astralny, kundalini itp.
Potrzebuje kogoś kto mnie wprowadzi :)
  Odpowiedz
Trochę medytowałem, ale nie jestem specjalistą w tej dziedzinie.
Polecam zaznajomić się z audycjami "Czas Snu", do odsłuchania lub pobrania za darmo - https://www.paranormalium.pl/41,aud

Od wielu lat jestem słuchaczem tego radia, mają na prawdę ciekawe audycje. Prowadzący poważnie podchodzą do tematu. Polecam.
  Odpowiedz
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Medytacja dała mi spokój. Im więcej medytowałem, tym lepiej sobie radziłem ze stresem. Co jakiś czas myślę, będę do tego wracał. Dla mnie medytacja ma działanie stricte terapeutyczne.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości