Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak Win7 będzie chodził na takim PC ?
BF3 normalnie działa na systemie 32-bitowym.
Osobiście powiem Ci na moim przykładzie, ja instalowałbym system 64-bitowy ponieważ nie wyobrażam
sobie komputera bez AAE, AP czy nawet Cinema 4D (wiem jest wersja x86). A jak Ty postąpisz, zależy od Ciebie.
Nie ma reguły, na jednym sprzęcie lepiej będzie działał x64 na innym x86. Może po prostu zainstaluj jeden, potem
drugi porównaj i po problemie.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
A jakbym zainstalował 32 bit to dobrzebybyło dokupić te 2gb ram czy na 2 lecieć bez dokupywania ? starczyło by w miarę ? Np na bf3 ? A poza tym wytłumaczysz mi te skróty programów?

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Powiem tak - 4GB w tych czasach to takie minimum.
Jeśli chodzi o BF3 to 2 GB spokojnie starczy, nie musisz dokupywać ramu.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
A te skróty w poprzednim poście?

Odpowiedz
Są to programy głównie graficzne:
  • Adobe After Effects,
  • Adobe PhotoShop,
  • Adobe Premiere Pro,
  • Cinema 4D

czyli programów z których często korzystam.
  Odpowiedz
A te jak prędzej napisałeś emulowanie to na moim procesorze długo by trwało ? Podaj jakiś przykład :)

Odpowiedz
Zależy od programu myślę że nie było by większego problemu.
Przykład? - Google Chrome, nie ma wersji 64-bitowej lecz emulacja w żaden sposób nie spowalnia
komputera. Osobiście radzę Ci zainstalować Windows 7 Professional 64-bitowy, zobaczysz jak będzie
śmigał, a jeśli coś będzie nie tak - zainstalujesz x86. Wiesz, wgrywanie 32-bitowego systemu do Twojego
pc nie wykorzystuje całego potencjału pc'ta. Pomyśl tak, skoro spełniasz wymagania to w czym problem?
Instaluj i już :).
  Odpowiedz
A można zainstalować jakoś np z zewnętrznego dysku twardego bo mam, czy lepiej z płyty ?

Odpowiedz
Bez różnicy, możesz instalować z płyty, pendrive czy dysku zewnętrznego.
  Odpowiedz
Ale jak z dysku ? Bo nie wiem :( gdybym wiedział jak z dysku to jutro bym się zabrał za instalacje.:)

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości