Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak działa wyszukiwarka chomikowa?
A jak jest z wyszukiwarka na chomiku? Chodzi mi o ta do której uzyskuje się dostęp w wyniku wykupienia Explorera albo Maniaca? Czy ona tez czasem najpierw nie sprawdza trafności nazwy a pliki sortuje wg ilości pobrań? Pytam bo ostatni raz korzystałem z tej wyszukiwarki z rok temu, i nie wiem.
  Odpowiedz
Z tego co wiem nie ustawia plików według ilości pobrań.
Kiedyś zdarzyło mi się że chomikowa wyszukiwarka nie znalazła mi pliku a google znalazły (na chomikuj.pl).

A tak poza tym jest ok :D
---
  Odpowiedz
[Obrazek: gf512_chomikuj.jpg]
a to moja wyszukiwarka zintegrowana w FireFox ;) i za Free znaczy za dobre zgodne życie z KOMBINATORAMI ;)
  Odpowiedz
[Wypowiedź usunięta przez Użytkownika]
  Odpowiedz
Otóż to że jest za FREE i super działa mam ją pod ręką i nie muszę wykupywać sobie konta by znaleźć pliki...
  Odpowiedz
Polecam darmową [Link usunięto]. Sam z niej korzystam i jestem zadowolony ;)
  Odpowiedz