Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak powstał baner ,,KINO na święta"?
Trochę schowany ten wątek z grafiką, ale nie o tym chciałam.

Zastanawia mnie jak powstał poniższy obrazek i baner, który wisiał na forum.
[Obrazek: christmas_event-1386518360.png]

Chodzi mi o ten wzór swetra i napisy.
Czy to jest przerobienie reklamy Media Markt (chodzi mi o to po prawej http://rabatozercy.pl/wp-content/uploads...y-ceny.jpg), czy robione ,,ręcznie"- jeśli ręcznie to w jaki sposób i jakim programem (podejrzewam, że PS, mam rację?).
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] Staram się pisać poprawnie
  Odpowiedz
Tak, tamta reklama była inspiracją. Zobaczyłem kątem oka i postanowiłem zrobić coś podobnego.
Wzór swetra i napisy to zbiór szwów o wymiarach około 3x3px układanych ręcznie jeden po drugim.

Kaiselin napisał(a):podejrzewam, że PS, mam rację?
Tak.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Też byłem ciekaw jak to zrobiłeś. Ręcznie dziergałeś? Pracochłonne, tym bardziej - szaaaacun. ;) Świetny efekt.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości