Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak reklamować chomika?
czytałem to i właśnie nie wiem ile w tym prawdy. może ktoś podzieli się doświadczeniem
  Odpowiedz
Założyłem konto na tej stronie wypromuj i już mam swoją stronę dodaną. Jak mam robić żeby mi wpływały pkt. bo na razie jak surfuje po stronach to naliczają mi się pkt. ale co jakiś czas znikają a na chomiku ile było tyle jest.
  Odpowiedz
.. a moim skromnym zdaniem dobre jest zaproponowanie Fajnego konkursu :)

ja np mam ich kilka i ... raczej sądzę iż to przyciaga ludzi do odwiedzania

aktualnie zapraszam na
Do reklamowania konkursów Istnieje odpowiedni dział (Treść usunięta przez administratora)
Zapraszam - dla każdego mam coś ciekawego , a wszyscy odwiedzajacy są u mnie bardzo mile widzianymi :)

[Obrazek: 1logogosialimad.jpg]
  Odpowiedz
I jak jest z tym wypromuj.net? Ktoś dostał bana?
  Odpowiedz